Balonová show 2000

Tak tu opět máme po roce další ročník Balonové show. Tentokrát v novém prostředí - v areálu Juniorcentra na Seči. Podle informací, které vím, by měla letošní balonová fiesta být opět o něco dokonalejší než loni. Jen za nás mohu říci, že Občanské sdružení Altus bude mít svých organizátorů okolo čtyřiceti, neboť se jedná o naši největší akci.

A teď mi dovolte několik faktů. Balonovou show 2000 pořádá Česká vzduchoplavební společnost a část zajišťuje právě naše sdružení (a jsme velice rádi). Bude se konat 24. - 29. července na Seči v již zmíněném areálu Juniorcentra. Kromě toho, že zde budou “lítat balony” jak zaznívá v řeči mnoha tisícovek návštěvníků, je na programu také Festival regionálního života.

balon02.jpg (15454 bytes)

Festival regionálního života? Co to je? Klídek. To je skvělý doprovodný program, který obsahuje Dětský koktejl - mimochodem to jsou námi připravované soutěže pro děti, ale i pro dospělé. Kromě toho zde uvidíte jarmark řemesel. A jelikož správný festival má obsahovat vše od A do Ž, tak zde najdete vymoženosti 21. století v podobě internetového centra, které bude vybaveno počítači značky Sun (a pozor - nic se zde neplatí!).

Přijeďte a pošlete pohled svým známým, neboť bude obsahovat i speciální příležitostní razítko a Vaše korespondence se “sveze” i balonem.

Program bude postupně gradovat a to již od čtvrtka, kdy celým dnem bude provázet Frekvence 1. Na pátek, vážení Chrudimáci, je nachystán Den Chrudimska, který připravil Okresní úřad v Chrudimi. Oproti tomu v sobotu má svůj Den P, Pardubický okresní úřad.

A takhle bych mohl pokračovat dál a dál. Ale v tuto chvíli Vám raději zanechám jeden odkaz. Ten zní. www.altus.adam.cz , kde jsou stránky našeho sdružení obsahující mnoho zajímavého, od programu, po foto z loňského ročníku ale i úplné jiné věci.

Tak teď se těším na Vaši účast. Budete-li mít nějaké dotazy, klidně si zavolejte.

Roman Málek
jednatel o. s. Altus
0603/991003

PS: Až budete v tom internetovém centru, napište nám na altus@seznam.cz, jak se Vám to celé líbí.

button_zpet.gif (1175 bytes)